MAGAZIN DE OPTICĂ MEDICALĂ ȘI ATELIER DE MONTAJ

MAGAZIN DE OPTICĂ MEDICALĂ ȘI ATELIER DE MONTAJ

divizia de Optică medicală din cadrul clinicii dispune de o gamă diversă de rame de calitate de la cele mai renumite branduri, lentile, lentile de contact cât și accesorii pentru ochelari, totodată în cadrul clinicii avem și atelier de optică medicală

Optică medicală

Clinica Profilens Optica vă pune la dispoziție o gamă foarte variată de rame pentru ochelari de cea mai bună calitate. In optica noastra gasiti branduri precum: Ray Ban, Dolce&Gabbana, Versace, Vogue, Ralph Lauren, Exchange Armani, Emporio Armani, Arnette, Bvlgari, Silhouette.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție, pentru o consiliere profesionistă în alegerea ramei perfecte pentru ochelari.

  • Lentile monofocale

  • Lentile multifocale (progresive)

  • Lentile de birou

  • Lentile bifocale

  • Lentile de soare cu dioptrii

  • Lentile fotocromice (heliomate)

Tot ce ai nevoie într-un singur loc

Accesorii pentru ochelari (soluții și lavete pentru curățarea și întreținerea lentilelor, tocuri, lănțișoare, șnururi de silicon);

De-a lungul anilor am realizat în cadrul clinicii un numar de 40 000 de consultații oftalmologice adulți și copii, un număr de 1000 de intervenții chirurgicale oftalmologice.

Serviciile clinicii

Ne găsești deschis

L – V 9:00 – 17:00
ROMAN Bd. Republicii nr. 35
E-mail contact@profilens.ro

Suntem AICI

0
Pacienți fericiți
0
Operații de succes
0
Consultații
0
Ani de experiență

Fă o programare

Te rugăm să completezi cu atenție toate câmpurile. În cel mai scurt timp vei primi un răspuns cu privire la cererea trimisă!

Multumesc pentru mesajul tau. A fost trimis.
A apărut o eroare la încercarea de a trimite mesajul dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.