TOMOGRAFIE ÎN COERENȚĂ OPTICĂ ( OCT)

Este investigație de ultimă generație, neinvazivă care determină scanarea retinei și a nervului optic în profunzime. Ne ajută la diagnosticarea precoce a glaucomului, retinopatiei diabetice, degenerescența maculară, obstrucții venoase precum și afecțiuni congenitale retiniene.

Această examinare ne ajută să stabilim oportunitatea efectuării tratamentului cu injecții intravitreene, să monitorizăm răspunsul la tratament și evoluția postoperator.

Clinica noastră dispune de un aparat OCT de ultimă generație REVO 60 cu sistem de urmărire a fixației oculare și posibilitatea eliminării eventualelor neclarități de imagine, asigurând o scanare rapidă a structurilor oculare.

Investigația nu necesită picături, este inofensivă asupra organismului și are o rată de precizie ridicată pentru determinarea diagnosticului și monitorizarea afecțiunilor oftalmologice.

Vreau o programare

Ce oferte avem?

Te așteptăm în cadrul Clinicii ProfiLens și vei descoperi pe lângă profesionalismul de care dăm dovadă și o sumedenie de promoții și soluții pentru tine

Începe de azi!